A B C D E F G H I K L M N O P S T V

în etapa de îngrășare, pentru peștii din apele interioare, creveţii din familia Penaeidae și creveţii de apă dulce, precum și pentru peștii tropicali de apă dulce din activităţi de pescuit care au fost certificate ca fiind sustenabile în cadrul unui program recunoscut de autoritatea competentă în conformitate cu principiile prevăzute în Regulamentul (UE) nr. 1380/2013, în conformitate cu partea III punctul 3.1.3.1 litera (c) din anexa II la Regulamentul (UE) 2018/848 numai în cazul în care hrana naturală din iazuri și lacuri nu este disponibilă în cantităţi suficiente, maximum 25 % făină de pește și 10 % ulei de pește în raţia alimentară pentru creveţii din familia Penaeidae și pentru creveţii de apă dulce (Macrobrachium spp.) și maximum 10 % făină de pește sau ulei de pește în raţia alimentară pentru peștii din genul Pangasius spp., în conformitate cu partea III punctul 3.1.3.4 litera (c) subpunctele (i) și (ii) din anexa II la Regulamentul (UE) 2018/848

cu condiţia să fie obţinute din activităţi de pescuit care au fost certificate ca fiind sustenabile în cadrul unui program recunoscut de autoritatea competentă în conformitate cu principiile stabilite în Regulamentul (UE) nr. 1380/2013 cu condiţia să fie produse sau pregătite fără solvenţi obţinuţi prin sinteză chimică utilizarea lor este autorizată numai pentru animalele care nu sunt erbivore utilizarea proteinelor hidrolizate din pește este autorizată numai pentru animalele tinere care nu sunt erbivore

pentru animale de acvacultură carnivore din activităţi de pescuit care au fost certificate ca fiind sustenabile în cadrul unui program recunoscut de autoritatea competentă în conformitate cu principiile prevăzute în Regulamentul (UE) nr. 1380/2013, în conformitate cu partea III punctul 3.1.3.1 litera (c) din anexa II la Regulamentul (UE) 2018/848 derivate din resturi provenind de la pești, crustacee sau moluște capturate deja pentru consumul uman, în conformitate cu partea III punctul 3.1.3.3 litera (c) din anexa II la Regulamentul (UE) 2018/848 sau derivate din pești, crustacee sau moluște întregi capturate și nefolosite pentru consumul uman în conformitate cu partea III punctul 3.1.3.3 litera (d) din anexa II la Regulamentul (UE) 2018/848

produs prin fermentare poate fi utilizat în raţia alimentară pentru salmonide atunci când sursele de hrană enumerate în partea II punctul 3.1.3.3 din anexa II la Regulamentul (UE) 2018/848 nu furnizează o cantitate suficientă de histidină pentru a satisface nevoile alimentare ale peștilor

Ești fermier ecologic?