A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Z

numai din materii vegetale, atunci când sunt tratate după recoltă numai cu produse incluse în anexa I până la 15 iulie 2022: maximum 4 mg de hidrocarburi aromatice policiclice (HAP) per kg de substanţă uscată de la 16 iulie 2022, se aplică limitele relevante pentru contaminanţi stabilite în Regulamentul (UE) 2019/1009

produs obţinut din usuc (lanolină) prin saponificare, separare și cristalizare, din moluște sau din alte surse pentru a asigura nevoile alimentare cantitative ale creveţilor din familia Penaeidae și ale creveţilor de apă dulce (Macrobrachium spp.) în etapa de îngrășare și în primele stadii de viaţă în crescătorii și incubatoare în cazul în care nu este disponibil din producţia ecologică

în conformitate cu punctul 1.9.3.1 litera (c) și punctul 1.9.4.2 litera (c) din Regulamentul (UE) 2018/848, în special: — până la 31 decembrie 2026; — în cazul în care nu sunt disponibili în formă ecologică; — produși/pregătiţi fără solvenţi chimici; — pentru hrănirea purceilor de până la 35 kg sau a păsărilor de curte tinere; — maximum 5 % din substanţa uscată a hranei pentru animale de origine agricolă pe o perioadă de 12 luni

subproduse de origine animală (inclusiv subprodusele provenite de la animale sălbatice) de categoria 3 și conţinutul tractului digestiv de categoria 2 [categorii definite în Regulamentul (CE) nr. 1069/2009] provenienţa din ferme industriale este interzisă procesele trebuie să fie în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 142/2011 nu se aplică părţilor comestibile ale recoltei

Ești fermier ecologic?